Lurd - Toulouse (zrakoplovom)

Zrakoplovom iz Dubrovnika 28.9. - 1.10.
Lurd - Toulouse (zrakoplovom)
Lurd - Toulouse (zrakoplovom)
Lurd - Toulouse (zrakoplovom)
Lurd - Toulouse (zrakoplovom)
Lurd - Toulouse (zrakoplovom)
28.09.2022 do 01.10.2022

28. 09. DUBROVNIK - RIM - BARCELONA - LURD

Okupljanje u Zračnoj luci Ćilipi u 14:00 sati. Poslije carinskih formalnosti, ukrcaj na zrakoplov Vuelinga za Rim i polet u 15:50 sati, te iz Rima za Barcelonu. Dolazak u Barcelonu u 21:20. Ukrcaj u autobus i nastavak putovanja do Lurda. Dolazak oko 03:30 ujutro. Po dolasku, smještaj u hotel Christina Quality. Noćenje.

29. 09. LURD

Poslije doručka, sveta misa. Poslije mise, posjet spilji ukazanja, Bernadičinoj rodnoj kući, mlinu u kojemu je obitelj živjela. Ručak, te poslije ručka, razgled svetišta - župna kuća, bolnica… Slobodno vrijeme u svetištu za osobne pobožnosti. Večera u hotelu, te poslije večere, odlazak u svetište na krunicu i procesiju sa svijećama.

30. 09. LURD

Doručak. Sveta misa. Poslije mise križni put. Povratak u hotel za ručak. Poslije podne mogućnost umivanja u Lurdskoj vodi. Slobodno poslije podne za osobne pobožnosti. Večera u hotelu, te poslije večere mogućnost sudjelovanja u procesiji svijećama i krunici. Noćenje.

01. 10. LURD - TOULOUSE - DUBROVNIK

Doručak. Poslije doručka, ukrcaj u autobus i nastavak putovanja do Toulousea, glavnog grad južne francuske regije Occitanie i sa preko 1,1 milijun stanovnika, četvrtog po veličini francuskog grada. Kanalom du Midi iz 17. stoljeća, rijeka Garonna je povezana sa Sredozemnim morem. Toulouse je sjedište Airbusa, francuskog proizvođača zrakoplova. Odlazak do zračne luke, te poslije carinskih formalnosti, ukrcaj u zrakoplov za Dubrovnik u 11:25 sati i dolazak u Dubrovnik u 13:35 sati.

Dodatne informacije

Ulazak u Francusku Republiku - COVID putovnica

Od 01. kolovoza 2022. godine ukinute su sve restriktivne mjere za ulazak u Francusku Republiku za sve putnike koji putuju iz Republike Hrvatske, koji od sada mogu putovati u Francusku Republiku bez ograničenja, ili ispunjavanja dodatnih obrazaca.

Odgovorni organizator hodočašća

Odgovorni organizator:

G-TOUR MEĐUGORJE, u suradnji sa
Udruga Sveta Zemlja, www.sveta-zemlja.com
Fra Slavka Barbarića 34,
88266 Međugorje,
I.D. broj: 4227300700003,
www.gtour-medjugorje.com
e – mail: info@gtour-medjugorje.com